Verkoopstyling

Verkoopstyling is het restylen en opruimen van de woning die te koop komt of al in de verkoop staat. Om de woning aantrekkelijk te maken voor een breed publiek, zodat het snel verkocht kan worden tegen een goede prijs.
Uit statistieken is gebleken dat een goede indruk van de woning, in de eerste 6 weken dat een woning te koop staat, cruciaal is. Die eerste indruk is heel bepalend voor de koper.
Na de verkoopstyling van de woning kunnen er professionele foto’s gemaakt worden die op funda of een andere woningsite geplaatst kunnen worden.
Werkwijze en tarieven

Verkoopadvies
Christyle wonen komt bij u langs en dan lopen we circa 1½ uur samen door de woning en geven we daarbij tips en adviezen. U krijgt vervolgens een digitaal moodboard toegestuurd om daarmee zelf aan de slag te gaan.
De kosten voor verkoopadvies bedragen €90,00 (incl. BTW)

∗optioneel: Christyle wonen kan indien gewenst, ook komen helpen met opruimen en verkoopbaar maken van de woning (€60,00 p/u incl. BTW).

Basis verkoopstyling
Stappenplan:

  • De woning in circa 3 uur verkoopklaar maken.
  • Werkzaamheden zijn het inkopen van de accessoires, opruimen, restylen etc…om de woning voor het maken van de foto’s en voor de verkoop in orde te maken.
  • Bij deze basis verkoopstyling wordt er voor circa €200,00 aan accessoires ingekocht die eigendom van de klant blijven.

De kosten voor een basis verkoopstyling bedragen €380,00 (incl. BTW)

Complete verkoopstyling
Stappenplan:

  • De woning in circa 3 uur verkoopklaar maken.
  • Werkzaamheden zijn het inkopen van accessoires, opruimen, restylen etc…om de woning voor het maken van de foto’s en voor de verkoop in orde te maken.
  • Bij deze complete verkoopstyling wordt er voor circa €350,00 aan accessoires ingekocht die eigendom van de klant blijven.

De kosten voor een complete verkoopstyling bedragen €530,00 (incl. BTW)

Exclusieve verkoopstyling
Stappenplan:

  • De woning in circa 5 uur verkoopklaar maken.
  • Werkzaamheden zijn het inkopen van de accessoires, opruimen, restylen etc…om de woning voor het maken van de foto’s en voor de verkoop in orde te maken.
  • Bij deze exclusieve verkoopstyling wordt er voor circa €500,00 aan accessoires ingekocht die eigendom van de klant blijven.

De kosten voor een exclusieve verkoopstyling bedragen €830,00 (incl. BTW)

collage 2