Kopers stellen steeds hogere eisen aan een woning. Een goede eerste indruk van een huis en het hebben van een goed gevoel zijn vaak doorslaggevend. Met verkoopstyling zorg ik dat de mogelijkheden  van uw woning beter zichtbaar worden voor de potentiële kopers.

Een bestaande woning kopen, betekent dat je in een woning terecht komt die door de huidige bewoners naar hun persoonlijke smaak en stijl is ingericht. Daar moet je dan doorheen kijken. Belangrijk is dat mensen bij een bezichtiging een goed gevoel bij de woning krijgen. En dat kun je bevorderen door de styling wat aan te passen. Dat hoeft niet altijd heel ingrijpend te zijn. Door de meubels net even anders te zetten of iets leuks aan de muur op te hangen bereik je al veel.

Door mijn jarenlange ervaring als styliste kan ik de verkopen de partij goed adviseren hoe ze hun woning aantrekkelijker kunnen maken voor de verkoop. Ik werk ingeval van verkoopstyling graag samen met de betrokken verkoopmakelaar, zodat we eensgezind de kansen op een voorspoedige verkoop kunnen bevorderen.

Voor een verkoopstyling ga ik graag voor u aan de slag. In de huidige markt is het niet zozeer een versneller van de verkoop. Maar je krijgt vaak wel een hogere prijs voor je huis. Zeker bij een leeg huis kan styling helpen een ruimte inzichtelijk te maken.

Wilt u meer weten over mijn verkoopstyling? Vraag uw makelaar naar de mogelijkheden.