Kleur

Ben je de kleuren in je huis beu na al die jaren of ga je helemaal opnieuw beginnen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Ik wil je daar graag bij helpen. Ik kom bij je thuis langs en dan gaan we samen kijken wat de wensen zijn en welke kleuren bij zowel bestaand als nieuw interieur past. Ik neem een tas met kleurstalen mee en gaan we een mooi kleurenpallet samenstellen. Achteraf krijg je een uitgewerkt verslag met daarin een duidelijk overzicht van de benoemde kleuren waarmee de schilder direct aan de slag kan.

Interieur

Wil je wat meer eenheid in je huis? Ben je op zoek naar een nieuwe sfeer? Ik kom graag bij je thuis langs om te ruimte te bekijken. We bespreken jouw wensen en voorkeuren. Daarna geef ik advies over kleuren, materialen en/of indeling. Afhankelijk van je wensen kunnen we na dit gesprek het een vervolg geven. Dat kan uiteenlopen van een plattegrond tekening, advies over de stoffering en/of een dagdeel persoonlijk shoppen. De uitdaging voor mij is om de wensen in een goede balans te brengen en te vertalen in…..een voor jou een passend interieur

*1 uur durend advies op maat bij je thuis

*Antwoord op al je interieur vragen

*Advies over kleuren, materialen en/of indeling € 79,00 eerste uur

*ieder extra uur € 55,00

Na ons interieurgesprek bij je thuis afhankelijk van je wensen gaan we een dagdeel shoppen en gaan we een bezoek brengen aan meubelfabrikanten, dealers, interieurbeurzen en woonwinkels. Het budget is daarbij het uitgangspunt. De uitdaging voor mij is om binnen het budget de wensen te realiseren tot een mooi en warm interieur.

*1 dagdeel interieur shoppen van 4 uur €300,00

*ieder extra uur €55,00

Buiten het kleur- en interieuradvies kan ik ook een tekening maken van de gewenste ruimte die je wilt aanpakken. Sfeer,kleur en stoffering is daarbij belangrijke facetten.

Ik maak een plattegrond tekening met 2 a 3 verschillende indelingen. Zo krijg je een beter beeld hoe de ruimte ingedeeld kan worden. Je kunt daarna zelf shoppen of ik kan ook eventueel een dagdeel mee om te adviseren en tips te geven voor de maten,kleuren en materialen.(zoals hierboven omschreven)

*plattegrond tekening met 2 a 3 verschillende indelingen

*tekening kom ik persoonlijk presenteren €300,00

*Het bovenstaande tarief is inclusief 21% btw, en inclusief reiskosten benzine binnen een straal van 20 km. Buiten de straal van 20km wordt € 0,35 per km inclusief btw benzine gerekend. Bij reistijden van een 1/2 uur of meer reken ik €15,00 incl btw extra per half uur